Moeite met keuze nieuw energiecontract?

Energiecontract op maat

De grote financiële klap moet nog komen wanneer je een nieuw energiecontract afsluit, dan kan je tot wel ruim 4.000 euro meer kwijt zijn voor je gas en elektra dan een jaar geleden, becijferde Gaslicht.com.

ENERGIECONTRACT VIA GJT DIENSTEN

Met mijn hulp veel geld besparen op de energierekening en daarmee honderden euro’s per jaar besparen op de energiekosten. Ik vind voor jouw situatie de goedkoopste energieleverancier(s)? Tegen een kleine vergoeding krijgt je een schatting wat je bespaart en welke stappen je moet ondernemen of je laat het aan mij over. Jij profiteert en haalt daarbij veel voordeel. No cure, no pay!

NIEMAND WIL TE VEEL BETALEN

Energieleveranciers bieden veelal actie energiecontracten aan op vergelijkingssites. Door de hevige concurrentie als leverancier wil je natuurlijk positief opvallen, en wil je dat zoveel mogelijk mensen voor jou kiezen. Premies en kortingen zijn dan een effectieve manier om dit te bereiken.

Maar is dit wel zo? Ik vind van niet!

PERSOONLIJKE HULP EN ADVIES

Nadat je het besluit hebt genomen om geld te besparen om andere leuke dingen te doen vul je jouw gegevens in op het volgende formulier. Jouw gegevens worden direct doorgestuurd en GJT diensten gaat voor je aan het werk.
De nieuwe leverancier zorgt voor de aansluiting en opzegging van het huidige contract.

energiecontract

Interesse? Vul dan dit formulier in voor een offerte op maat    De offerte is alleen voor flexibele contracten met een slimme meter.
    Vaste contracten worden voorlopig niet meer aangeboden!


    Vul hier het geschatte jaarverbruik in:

    Ik begrijp dat mijn gegevens alleen gebruikt worden voor deze toepassing.